fredag, december 09, 2016

En missad Idolfinal

Bertil har meckat med min nacke och rygg idag. Jag har fått hemläxa - jag ska göra "situps" fast med nacken. "Nack-ups" eller nåt. Man ligger på rygg med en rullad handduk under nacken, tänker sig att man gör så att man får dubbelhaka (inga problem alls ....) och så lyfter man huvudet så lite att man fortfarande känner handduken i nacken men ändå ett lyft. Liten rörelse men tungt. Så fick han bort lite låsningar både i nacke och bröstrygg, en befrielse!
Vi har julfest på jobbet i kväll och med tanke på att jag klev upp 0600 bara för att köra Store Bror till jobbet fast jag är ledig så är jag värd en eftermiddagsvila! Annars finns det stor risk att jag somnar med näsan i den italienska buffén vi ska äta och det vill man ju inte vara med om! Jag missar därmed Idolfinalen och har vant mig vid tanken. Jag får helt enkelt se den i efterhand. Ett I-landsproblem, helt klart, det inser jag ju men att missa en rafflande upplösning på något man följt en hel höst - mnja - vad gör man inte för en julfest?

4 kommentarer:

 1. Idol är särdeles trist i år, så det kvittar! Den rörelsen ska jag prova på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Prova! Man blir förvånad över hur tungt huvudet är!

   Radera
 2. Jag blir lite glad över att det är NÅGON mer än jag som tittar på Idol :))

  SvaraRadera
  Svar
  1. :)! Jag har, liksom många andra, fastnat för Liam och det gick ju bra!!! ( hade spelat in det o tittade när jag kom hem från julfesten ....)

   Radera