lördag, december 10, 2016

Tantchock i arla morgonstund

Efter en trevlig julfest blev jag hemskjutsad och tittade på Idol-finalen i efterhand. Lilla Systern med kompis gjorde mig sällskap och grattis till Liam som vann! 
I morse, när jag vaknade och tassade ner till köket möttes jag av ett gäng morgonpigga, fräscha och piffade frisörer. Lilla Systerns nya pendlarkompisar. Hade ju varit trevligt att få en hint om det innan jag hasade ned i min urgamla blommiga morgonrock, håret på ända och tja, trött. Nu känner jag ju de unga damerna i fråga men ändå .... man vill ju inte vara orsak till någon "tantchock"! Jag tog min frukostbricka och avnjöt den i sängen tittandes på Nyhetsmorgon så fick de piffiga damerna göra sig i ordning och nyss åkte de mot Västerås och jobb. 
Om en stund kommer Bästa väninnan på förmiddagsfika, i eftermiddag ska Store Brors lag hejas på och det var ungefär vad jag tänker göra idag. Min nacke ömmar efter behandlingen igår och jag var förvarnad. Öm nacke kan jag stå ut med vara huvudvärken håller sig borta!

3 kommentarer:

 1. Ser synen framför mig😜 Hejade också på Liam, men tyvärr går det ju sällan bäst för vinnaren.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tänker på din son när jag ser Liam.

   Radera
  2. En syn för gudarna! 😃
   Jag tänker också på sonen, det finns såna likheter att mammahjärtat smält! Ngt m det blyga, man ser att det finns ngt mer. Den här ggn tror jag att det kommer gå bättre för ettan! Hoppas det!

   Radera