onsdag, augusti 23, 2017

Onsdagspyssel

En förmiddag hos sjukgymnasten. Böj och bänd med onda höften. Ja, med den "friska" med för att jämföra de två. Höger sida klart sämre och jisses, ondare. Nu ska hon fundera ut lämplig behandling som startar nästa vecka. Under tiden ska jag göra övningar och simma. Simma är bra!  Jag avstår mer kortison ett tag, får se om annat hjälper. Naproxen till natten. 
Med det i öronen var jag på väg till jobbet men fick vända för huvudvärken kom tillbaka och 12:00 sov jag. Vaknade halv sex. Har hasat ned till soffan och tycker faktiskt det är lite trist just nu. Två trista dagar på en vecka är två för mycket.
På rolighetssidan har jag pratat med Stora Systern som kommit hem från Kroatien efter en finfin vecka. Har fått bilder och filmer från mitt favvo-land under resans gång så ja, jag längtar tillbaka! Nio dagar kvar! 
Barnbarnet har kramat sin mormor, Lilla Syster har förärat sin ömma moder en bukett blommor och Store Bror kokar kaffe. På söndag ska en svärson firas hip hurra och jag som älskar kalas med familjen! 

1 kommentar: