söndag, april 01, 2018

Att ändra om sig

Hjärtat behövde åka hem så då gjorde vi det en dag i förtid. Ingen big deal men det rubbar mig ur tänkta planer och tänkta planer är finfina grejer. Nu vet ju jag förnuftsmässigt att saker och ting kan ändras och det är inte hela världen. Men vetskapen därom och att leva igenom det är två heeelt olika saker. För min kropp säger en sak och huvudet ett annat, det tar ett tag innan de mötas! 
För att lugna kroppen åkte jag till badhuset och simmade 1200 meter i högt tempo. Blev skönt trött av det och sen for jag till Bästa Mamman som bjöd söndagskaffe och hembakta bullar. Som grädde på det moset kom min lillasyster förbi vilket gjorde mig väldigt väldigt glad. Vi ses inte så ofta så ja, det blev en bonus. Hon har precis blivit mormor för femte gången och visade kort på det lilla undret. När allt detta braiga skramlat genom mitt system så kändes det bra igen överallt. Huvudet och kroppen möttes. Av detta blev jag trött och som på beställning ringde Hjärtat och bjöd på middag, han var klar med sitt. Summa sumarum: en bra påskdag! Jag vet en som kommer sova sött!

1 kommentar:

  1. Så skönt att det blev en bättre dag än du förväntade! Idag har vi äntligen sol. Tur vi inte körde ner husvagnen, de har fått 30-50 cm snö igår där!

    SvaraRadera