söndag, april 08, 2018

Plötsligt händer det

Igår åkte vi hoj! 32 mil i baken och en skön lördagseftermiddag senare var vi rätt möra. Runt Nyköping var det bara 7 grader vilket är lite kallt i hojsammanhang. Över tio är ok. I Söderköping värmde vi oss i solen på ett fik innan vi rullade hem igen. 
Idag har jag tränat. Med förhinder. När jag började byta om upptäckte jag att jag glömt skorna. Men. Jag åkte hem och hämtade dem, låste in väskan i skåpet så länge så jag inte skulle ångra mig! Började gå på löpbandet sen och innan jag riktigt visste hur det gick till började jag att springa! Jag är verkligen ingen joggare så jag chockade mig själv. Jag sprang två kilometer, det är år sen det hände. Om det ens har hänt???? Sen körde jag mitt styrkepass och är nöjd med mig själv. En skön känsla. Storhandling, kaffe på verandan och en söndag är i hamn. Laddar för veckan, vet att det kommer bli tufft både känslomässigt och på jobbet med långa dagar. Allt ska gå ihop! Helst! 


Färja över Bråviken.


Paus. Behöver man ibland!

1 kommentar:

  1. Vilken härlig uppladdning på en, som du tydligen vet, jobbig vecka! Då har du förhoppningsvis det att hämta kraft i. Styrkekram!

    SvaraRadera