fredag, juni 08, 2018

Mulle Meck

Man vet att man är tillsammans med en meckarkille när han försvinner ut i garaget en fredag kväll, i trans, över Lilla Systerns bil. Meningen är att den ska skrotas. Men .... kanske det går att fixa hjälpligt ändå och få den såld för en billig penning till en självfixare?? Värt att testa tycker han och har fredagsmys i garaget. 
Jag läser en julbok och dricker te. Lagom fördelning. Lär somna om en stund för väckarklockan ringde 05:20 i morse, simbassängen hägrade. Har haft orosskav och tunga kolsyresarmar  armar hela dagen. Kolsyrearmar är särskilt besvärligt när man ska simma men jag lyckades få till ryggsim i alla fall. Lilla Systern är sjuk i feber för femtiofjärde gången på några månader, Store Bror åker till Grekland på semestervecka i natt och tja. Det räcker för den här mamman att orosgnaget drar igång. Har en del att jobba på! 

1 kommentar:

  1. Det där jäkla gnaget. När ska man slippa det? Äldsta ringde ledsen, Mellan har en tuff dag i morgon... Jag vet, det handlar inte om mig, men jag oroar mig ändå!

    SvaraRadera