tisdag, juni 26, 2018

Sovmorgon

Idag var det slut på vakna-tidigt-fasonerna. Vaknade 9:30 med ett ryck och känner mig tung i knopp och kropp. Tror att de där 290 milen nu har skramlat igenom systemet och tja, vila, vila, vila. Det här med att ta dagen som den kommer och bara vara, det låter alltid så bra men jag tycker det är svårt! Jag blir lätt rastlös och tycker att jag inte ”gör något” även om jag tycker själv att bara vara minsann är en duglig aktivitet och jobbar på det dagligdags: ”Här ligger jag och duger”! 
Hojen behöver lite omsorg. Det är något med framgaffeln och olja som läcker. Inget allvarligt men Hjärtat ska fixa till det. För att råda bot på saken har han tillverkat ett ”verktyg” av en petflaska. Skurit ut en bit och format till, stor koncentration. Framgafflar hör verkligen inte till mina bästa grenar så jag tar det lite easypeasy och gör det jag är bra på: Håller mig ur vägen! 
Har förresten ett uppdrag: att ta reda på när det går en båt från Trogir till Split. Vi bor fyra km från Trogir och ca tre mil från Split. Man kanske SKA se Split när man är så nära? Å andra sidan är det så fint, lugnt och rofyllt här och känner kanske egentligen att det är skönt att ligga helt still. Se där! Ett uns av rastlöshet igen. Skärpning!
Ikväll spelar visst Kroatien mot Island i fotbolls-VM, vi satsar på att smyga in på kvarterspizzeria och hålla på Island! Wish us luck! 

1 kommentar:

  1. Ajdå med krångel med framgaffel. Tur Hjärtat är en händig man. Håll du dig till Här ligger jag och duger! Det är bäst så💋

    SvaraRadera