måndag, oktober 15, 2012

Helgkänsla en måndag........

Jag har en härlig Cina-helg lindad som bomull runt hjärtat och banne mig om den inte rent av känns som en härlig, lila cashmere-kofta? Som skulle kunna vara inköpt på Stockholms modecenter och känns som det bästa köp den här donnan gjort på ett tag?! 
Jo. Jag tror det. Precis så känns den. Helgen.
I fredags ställdes kosan till Bästa väninnan som bjöd på middag och fredagsmys. Lördag förmiddag ägnades åt tokshopping, skulle kunna bli en bra gren.....
Sen åkte jag sen kors och tvärs utan att komma vilse ett endaste dugg hem till fina Spader Madames husvagn. Där bjöds på middag och goa skratt. Kom sen inte och säg att inte bloggvärlden är berikande! Jag har haft tur, jag!
Söndagen ägnades åt måleri. Kreativt måleri. Meditation och målarövningar med utsikt över Stadsgården, vatten, Djurgården. Fantastisk dag. Nya bekantskaper, berikande möten. 
Framåt kvällskvisten landade jag i stan och blev mött av Stora Syster och Pojkvännen, de skulle hämta mamman. Men inte för att skjutsa hem henne utan för att helgen skulle avslutas hemma hos Pojkvännens föräldrar. Med söndagsmiddag. Stek och potatis. Ett glas rött. Överraskning.
A men!
Jag är banne mig den rikaste människan på jorden! 
Så har jag jobbat en hel måndag och lyckats behålla känslan. Man behöver verkligen tanka kraft, energi, kärlek och värme ibland. Jag kommer leva länga på min fina helg!

6 kommentarer:

  1. Härligt! Man behöver verkligen sådana helger ibland.

    SvaraRadera
  2. Härligt med en sådan fin söndag också. Vi var så glada att få ha dig hos oss! KRAM!

    SvaraRadera
  3. Med så mycket energiladdning under helgen förstår jag att det håller i sig.

    SvaraRadera
  4. Det låter helt underbart! :)
    Stor KRAM från mig! ♥

    SvaraRadera