lördag, januari 31, 2015

En glad nyhet för ett av kidsen!

Lilla Systern är strålande glad. Antalet platser till Frisör-SM har utökats och hon kom med! Med anledning av det blev hon och två andra tjejer från hennes skola intervjuade av Radio Sörmland igår och stolta mamman, glada mormodern, fina gudmodern och Hjärtat satt spikade kring radioapparaterna för att lyssna och hålla tummarna. Sen hade vi skickat hurra-sms hela högen och ungen konstaterade att det är åtminstone inget fel på coaching, peppning eller stödet här i världen. Nopes darling! Det är du värd!
Hjärtat tog sen mig i handen, lastade in mig i bilen och körde ut till ett friluftsområde för att jag skulle andas frisk luft och få igång muskler och leder igen. Mina leder knarrar ju ihop ibland så jag gjorde inte så många knop men vi hasade runt där en stund, jag tog lite kort och sen åkte jag hem och sov tre timmar på det.
Idag är ännu en lugn dag. Det har snöat hela natten, Hjärtat har varit ute och skottat, det har inte jag.
Håller mig lugn, varm och inomhus idag. En lugnlördag.




Sundbyholms Slott. En pärla. På sommaren är det full fart här, gästhamnen ligger helt nära, stor badplats och tja, fint helt enkelt. Jag gillar det alla årstider.Här var lugnt att vara!






4 kommentarer: