tisdag, januari 06, 2015

Home, sweet radhus!

Tillbaka i radhuset som stod kvar efter ungdomarnas nyårsfirande. Nystädat och fint. Gillar´t!
Igår jobbade jag, var på ett cirkelfyspass på lunchen och var hur trött som helst efter en dag. Nåja. Man kommer väl in i det ganska så snabbt igen. Typ i morgon bitti.
Gårdagskvällen ägnades åt middag med Bästa Väninnan med särbo. Vi har inte hunnit ses på ett tag så det var en hel del att ta igen och babbla ikapp. Potatis- och purjolökssoppa med nybakat bröd smakade hur bra som helst och jag somnade direkt när jag la mig sen.
För att vakna ideligen hela natten igenom.
Det är något nytt fenomen. Jag somnar ju om, förvisso, men jag vill inte vakna. Jag vill sova.
Basta.
Idag har jag lyckats koppla in en ny, utbytt TV-box och dessutom få hela klabbet att ansluta till bredbandet precis som det ska. Utan konklemang. Man blir ju glad.
I morgon.
Börjar vardagen igen och Store Bror och jag har pratat framtid. Han är ju utan praktikplats och av platsen på folkhögskolan blev det ju intet. Förrän till augusti. Det är ganska långt dit…..
Det är som att närma sig en igelkott, man måste gå försiktigt fram……..

2 kommentarer:

  1. Vad sa han då, Store Bror? Om sina tankar då?
    Så sugen jag blev på potatis- och purjolökssoppa! Det är så gott! Vi äter alldeles för lite soppa, i detta hus. Fast att vi gillar det båda.
    Vi får fila på v 8, du kan väl skicka över dina planer! Mig veterligt är det tomt här :) Ser mycket fram emot det. Ska ni bo hos Farmor och Farfar? Det går tåg här emellan, ca 20 min resa.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Soppa är gott! Vi äter det flera ggr i veckan, snabbt och enkelt.
      Han säger inte så mycket. Vet inte vad han vill och är rädd att misslyckas. Skolan har ju varit förknippad med just det så mycket för honom så han törs inte lita på att han kan. Nu handlar det mest om att få till en praktikplats, bygga självförtroende och komma in på folkhögskolan till hösten.
      Hör av mig om vecka 8 när jag vet mer!

      Radera