torsdag, februari 19, 2015

Hej Bloggen!

Hej Bloggen! Typ Hej Världen!
Den där vilan jag skrev att jag längtade efter, den kom! Fast inte som jag tänkt mig, vara ledig, ha tid att promenera och träna, gå på spa. 
Nä. 
Har precis repat mig efter tredje migränattacken på en vecka, varav det ena resulterade i ett besök på Akuten för att få hjälp att häva anfallet.
Suck.
Den där akupunkturen för att minska anfallen verkar ha motsatt effekt på mig och behandlingen är avbruten. Nu väntar ett besök på vårdcentral och förebyggande behandling med betablockerare.
Kidsen. De fina kidsen. De sköter om sin mamma, pysslar och fejar. Store Bror har varit på studentkryssning som avlöpte väl, lite trött och hes var han, men annars så…… 
Semmeldagen har passerat och semla har intagits.
Idag åt vi våfflor till kvällsmat. Det är lite hipp som happ just nu men precis just nu, i skrivande stund, har jag inte ont i huvudet och det känns som det är hopp om livet igen. En skön känsla…...

2 kommentarer:

  1. Hej Cina! Du är saknad!
    Är han inte hos Farmor? Ska ta tåget till den staden om en och en halv timme, tänkte luncha lite och kolla en del. Så TRÅKIGT att du inte är där. Men tur i oturen om migränen nu slagit till!
    Krya på dig!

    SvaraRadera