onsdag, februari 25, 2015

Nytta, nöje och sockerchock

 Idag har jag varit på en föreläsningsdag med jobbet och vi fick en påse med oss hem med en vattenflaska, en stressboll och en påse med godisfiskar. Godisfiskarna hade en koppling till en pepp-film vi sett men jag orkade inte tänka på det utan slukade alla i ett nafs. Det går så där med att hålla sockerintaget nere. För att jag själv är nere. Jag äter allt då. Himla dumt, jag vet. Det är ju inte så att bekymren blir mindre för att jag trycker i mig semlor, godis, mackor eller vad som nu "råkar komma i vägen". Jag får nya bekymmer istället, det där dåliga samvetet till exempel och så är hjärnan igång. Strafftänket. Pah!
Nu ska jag ändå strax ta mig i kragen och bege mig på ett kör-event med tema Queen. Det är i alla fall nyttigt för själen. Alltid något!

4 kommentarer:

  1. Ibland måste man få trycka i sig! Salta godisfiskar? En av mina godisfavoriter. Jag älskar godis :)

    SvaraRadera
  2. Det är trist när man hamnar i den där spiralen. Och samtidigt lite skönt att stänga av alla "nej, du får inte". Allt är så dubbelt jämt.

    Jag tänkte på blåa fiskar, jag. De är också goda!!

    SvaraRadera
  3. Om man nu äter godis så ska man vräka i sig allt på en gång (annars är det inte gott)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ezter: Älskar godis också! Nä, röda godisfiskar är min grej!

      I will not…. Urtrist och jobbigt att hamna här och dubbelt är det! Blåa fiskar, det har jag inte sett på länge här! Måste kolla! ;)

      Shamrock: Precis! Och så hinner man äta mer också!

      Radera