lördag, februari 21, 2015

Hip Hurra och semmelfrossa på G

I natt hämtade jag Lilla Systern och pojkvännen från en fest. Hon ringde och ville bli hämtad. Fort. Polisen var där.
Jag fick Store Bror med mig som bodyguard och han ställde upp utan prut. Vi åkte tysta i natten och det är inte klokt vad man hinner tänka mycket när man ska köra två mil, det är tyst, mörkt och man möter fyra polisbilar och en ambulans.
Väl på plats var det lugnt. Polisen hade gjort en inspektion, gått en runda och åkte sen. Ambulansen kom inte från den här festen och när allt var klarlagt och ungarna satt i bilen igen blev jag lugn.
Sen sov jag som en stock när vi äntligen var hemma igen.
Förmiddagen idag har tillbringats runt köksbordet. Största Systern och Sambon är hemma och vi har ätit långfrukost med nybakade baguetter, våfflor och annat gott. Sex personer runt bordet, skratt, prat och diskussioner.
Allt ifrån varför polistjejer är surare än poliskillar (ungdomarnas reflektion), varför döper man en semla till "tjejsemla" och inte "minisemla", hur var det på studentkryssningen och hur många gånger har Store Bror slagit sig så han har måst sys ihop,  till vilka ämnen ska väljas till årskurs tre i gymnasiet och hur trivs de äldre ungdomarna på jobbet?
Allt tar sin tid.
I eftermiddag ska vi ha semmelfrossa. Store Bror har fyllt nitton och ska firas. Hip hurra!
Ikväll är det handbollsmatch som ska beskådas på plats och sen väntar Mellon i soffan. Chips är beställt. Ja. Inte av mig alltså.
Jag tar det lilla lugna jag mitt i allt detta. Huvudvärken moler i bakgrunden och över alltihop skiner solen fläckvis. Gillar´t!

4 kommentarer:

  1. Där hann många tankar passera genom skallen, förstår jag! Nu hänger jag inte med, Största Systern och Sambon? Han är väl Mannen? Det är svårt när man har många barn att hålla reda på tycker jag, därför jag undrar. Jag blandar själv hejvilt ibland har jag märkt! Idag har vi sol! Men är vi var i Farmors stad, då snöade det och regnade omvartannat! Igår körde vi hem i natten, från Hemstaden, i rejält snöfall :( Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha! Förvirrad är bara förnamnet! Stora Systern menar jag ju…… :) Kram!

      Radera
    2. Jaja, jag förstod ju att nåt var fel :)

      Radera
    3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

      Radera