torsdag, juni 16, 2016

Änglar finns!

Igår for jag, några kollegor och några körtanter till metropolen Köping för att se på teater: Ronja Rövardotter. Det är teatergruppen Änglarna som gör föreställningen och det var härliga och fartfyllda två timmar Änglarna är en teatergrupp för vuxna med funktionshinder och jag bara älskar det. Att se problemsvårigheter övervinnas, gränser tänjas och lyckan över att lyckas. De är SÅ bra!
Det tänkta fiket var stängt när vi kom så vi intog en kulinarisk måltid vid grillen i Köping. Grillad med mos. Kan faktiskt inte komma ihåg när jag åt korv och mos vid en korvkiosk senast. Det var i alla fall väääääldigt länge sedan.
Sen for vi hem i fina sommarkvällen och tant somnade som en sten …. i soffan. Vaknade vid fyra när solen lyste mig i nyllet och jag tassade hasade upp till sängen. Idag blir en lugn dag. Kroppen säger stopp och det är bara att lyssna. Ledvärk och kolsyreben ska tas om hand och görs bäst under lugna former. Har bokat in fotvård på eftermiddagen, en ond tå behöver tas om hand. En av kyrktanterna har skolat om sig och öppnat just fotvård. Passar ju finfint en torsdag i juni!

1 kommentar:

  1. Ibland kan korv o mos från korvkiosken vara riktigt gott. Iaf här i vår by, där de har hemlagad mos!
    Vilken mysig teater ni var på!
    Hoppas du tagit det lugnt idag nu då!

    SvaraRadera