tisdag, juni 21, 2016

Semesteryra!

Inte vet jag om det råder någon semesteryra men jag råkade bokade en föreställning på Intiman. Som av en händelse är det Tommy Körberg som ska uppträda. Med Peter Dalle. Intressant. Hjärtat fick det i födelsedagspresent - typ "Tommy är min och Dalle är din". Tog ett tag innan polletten ramlade ned och jag blev lite orolig ett slag. Kunde ju missuppfattas. Men till slut så!
Ett hotell är också bokat. Kan tyckas lite onödigt då skaran av dotter, svärson, bästa vän och flera andra vänner som bor i Stockholm är stor, men jag hade lite poäng jag behövde bli av med. Och vem tackar nej till en hotellfrulle?? Inte jag.
Ni som hängt här ett tag vet ju att Tommy K är min stora idol. Det bara är så. Så jag tänker att hösten är räddad! En ljusglimt i höstmörkret!
Men!
Först ska sommarsemestern avnjutas. Här och nu. Kaffe, det löskokta ägget och en favvosmothie framför morgontv. Vardagslyx!
Väskan är packad och klar och Kroatien hägrar. Lilla N är pussad på, kidsen och svärsonen kramade. Stora Systern kramad via telefon. Blommorna vattnade, kylen fylld, frysen avfrostad (absolutely not) och kidsens förhållningsorder hänger på kylskåpet, grannarna är förvarnade: Så. Alldeles snart ger jag mig ut på äventyr!

1 kommentar:

  1. HA det alldeles underbart! Och som sagt, behövs en bensträckare och en slurk kaffe eller nåt, så hör av er :)

    SvaraRadera