söndag, juni 26, 2016

Pula calling

En vilodag. Behövligt. Har tvättat lite, sovit, badat i havet, köpt handduk och badskor. Vi är preppade för en vecka här. Lägenheten är bra. Markplan med ett sovrum. Först blev jag besviken eftersom vår uteplats inte nås genom lägenheten utan man måste gå ut genom trapphuset. Men det var bara en kort stund, sen besinnade jag mig och tänkte att vi i alla fall har en uteplats ...... Vi kan sitta och äta frukost där sen blir det för varmt. 32 grader idag. Vi har pool så är vi inte i havet är vi där. Aircondition i lägenheten så vi lever lyxliv.
Vi ser havet från huset och Hjärtat har span på mc.n. Jag tror att den riktiga semesterlunken börjar infinna sig. Det där när de största funderingarna är om man ska sola magen eller ryggen, var middagen ska intas eller lagas själv, om den medhavda boken ska börja läsas i. Typ nedvarvning.
Resan hit var lång, stundom tufft i värmen men också en utmaning i tålamod och att utmana sig själv. Det gick vägen. Kanske tant stod och andades för sig själv vid vissa stopp ..... Tålamodsmuskeln HAR fått sig en duvning! 
Nu är jag utvilad och fräsch som en nyponros igen. Fem dagar på hoj instängd i hojkläder ..... Mmmm. Tuttsvett fick ett ansikte ..... Mitt! Kläder på vädring, underställ i tvättmaskinen. Allting ordnar sig. 
Så. Vad ska vi äta till middag??

2 kommentarer:

 1. Så kul att lägenheten är så fin! I det vädret kan ni väl gå några meter till uteplatsen!
  Vi hade också över 30 grader i midsommarhelgen, det var svårt att sova, då nätterna också var varma! Idag är det jobb som gäller, hoppas där är lite svalare!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, fint är det och vi trivs.
   Hoppas det är svalt på jobbet!

   Radera