fredag, januari 06, 2017

Igår var ingen vanlig dag!

Igår var det en "det-kom-bloggvänner-och-hälsadepå-dag"! Spader Madame och I will not stay calm and you can fuck off kom till radhuset och det var roligt, mysigt och trevligt! 
Med det vill jag också säga att jag tycker att bloggandet är kul, intressant, spännande och givande. Jag har till exempel hittat Ezter igen. Vi sågs på somrarna vid Smultronstället när mina barn var små och jag var gift med deras far! Jag har hittat en annan gammal kompis som inte bloggar längre men vi har kontakt ändå. Det är häftigt!
Bästa Mamman är ju så nervös för "hela internettet" men även hon tycker att det roligt med kontakten jag fått. Och så får man ju så mycket pepp, heja-rop och uppmuntran de där dagarna när det tjorvar och gnisslar lite.
Det har hänt att jag tänkt sluta blogga och inte skrivit så många inlägg men jag har hållt på så länge så det känns konstigt att inte göra det. Ibland läser jag tillbaka och tänker att vi kommit så himla långt, varit med om både ups and downs, ja, det är ju som en dagbok! Jag tror jag hänger i ett tag till.
Idag är jag barnvakt till Lilla N. Just nu sover han middag och det känns minsann som även jag behöver det. Lär i alla fall somna när går hem i eftermiddag! Ikväll har jag bokat ett danspass på Friskis och Svettis. Tjo och hej så får vi se hur det går! Träningen rullar i alla fall på! 

3 kommentarer:

  1. Jag tackar och bockar från mig. Bloggen är stängd pga olika skäl. Kommer aldrig att använda mig av detta namn igen, så du vet/Ezter

    SvaraRadera
  2. Det är superhäftigt! Och verkligen en fin dag igår <3

    SvaraRadera
  3. Stort tack för denna fina dagen. Fler fina dagar ska komma. KRAM!

    SvaraRadera