lördag, januari 21, 2017

Knäpaj och gröna växter

Idag har jag gått 7500 steg och mitt knä ser ut som en handboll ungefär och dunkar oroväckande efter den prövningen. Jag skulle se om det höll för en promenad och det gjorde det inte. Skrutt tycker jag om det! Morgondagens danspass lär därför gå ur planeringen och jag bokade om mig till ett core-pass istället. Det är lite kul att kunna boka pass på nätet, jag är väl bland de sista på den bollen men det blir lite sport att få plats och för mig är det en stor utmaning att hinna dit i tid innan bokningen släpps. För att inte tala om själva passet! Konditionen är noll och nada men jag märker skillnad efter en månad och det är en sporre i sig.
Det är lite som att shoppa på nätet, den där träningsbokningen, helt enkelt enkelt och kul! 
Förutom att ha varit halta Lotta idag har Hjärtat och jag fixat med Lilla Systerns bil. Ja, det kanske curlades en smula, hon fick ta min till jobbet men ordning på bilen är viktigt för den lille pendlaren. Nya torkarblad, nya lampor och några andra mojänger smörjdes och ställdes in, däcken pumpades och så gick Hjärtat bananas med högtryckstvätten, schampo, vax och något annat lull lull så risken är att flickebarnet tar fel bil i morgon bitti, så fin blev den. Nu tycker Hjärtat att bilfix är en av de roligaste sakerna att syssla med här i livet så han fick hållas. I morgon har han erbjudit sig att hållas med Cina-bilen och jag är inte den som tackar nej till det!  Jag är som vanligt beredd med ficklampan för  att lysa om det skulle behövas ..... 
Så haver jag hävt köpstoppet och inhandlat lite nya gröna växter till radhuset i stället för de vissna julstjärnorna, hejat på Store Bror och laget som vann, hurra!, gullat med Lilla M och strax ska jag dimpa ned helt solo i soffan och njuta efter en fin dag. Kanske se Stjärnorna på Slottet? Om det fortfarande sänds .... 

4 kommentarer:

 1. Det är verkligen bra att boka pass på nätet. Då går man oftast dit också. För man har ju liksom inget val ... När jag gick på pass gorde jag alltid så. Iofs var man tvungen att boka för att ens få en plats. Men ändå - bra! Hoppas knät ordnar till sig snabbt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, bästa grejen! Har köpt nyponpulver idag - ska vara bra mot ledvärk och det känns som jag gör något .... I morgon ska sjukgymnasten titta på det så får vi se! Ett knä betyder mycket. Upptäcker man! :)

   Radera
 2. Dumma knä! En sån bilfixare hade jag inte mått dåligt av att känna ;) Heja er alla!

  SvaraRadera