onsdag, januari 04, 2017

Men se det snöar!

Snö. Finally! Har tagit fram skidorna i fall att och snart är det dags! Ser mig hasa susa fram i välpreparerade spår med solsken i blick. Med viss rädsla att ramla och slå i svanskotan igen. Jag har nämligen blivit lite rädd om den sen sist det begav sig för tre år sedan eftersom jag då och då fortfarande känner av den. Jag får helt enkelt hålla mig på benen.
Eftersom det har snöat hela natten och ska fortsätta en bit in på morgonen så har inte snöskottaren kommit igång ännu. Dumt att göra saker två gånger och det blir till att pulsa sig till bilen alldeles om en liten strax. Än så är det vinter!

2 kommentarer:

  1. Så jäkla typiskt det skulle komma nu. Dop på fredag, Mellan o Sambon ska komma, men vi får se hur det går. Sen tidig lördag morgon ska Yngsta m hans fam till Idre. Inget kul alls med skitväder då! Hoppas det slutar snöa och vägarna blir bra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Här har det slutat snöa och det var ett äventyr att få fram bilen i morse! Pulsade i en halvmeter snö och bilen var begravd ..... vägarna brukar bli ganska bra fort bara snöskottarna kommer igång. Inte lätt för dem när det snöar så här!

      Radera