torsdag, juni 15, 2017

Balans och ett hus som försvann

Balans. Det är helt klart obalans när jag får de här symtomen. Jag vet det. Ibland har man inget val och jag hamnar här. Eller. Det som orsakar obalans rättar till sig på sikt, under tiden är det bara att ratta skutan. Det gäller dock att hitta strategier allt eftersom och den här gången har jag dragit i handbromsen, jag hoppas det är i tid.
Mitt upp i alltihop kom det ännu ett hus i vägen som jag gillade skarpt: dubbelgarage till Hjärtat, trädgård till mig. Stort matrum med plats för alla, gästrum, bad och egen ingång till den delen. Ganska precis mittemellan Hjärtat och mig där vi bor nu så vi skulle verkligen mötas på halva vägen.
Det blev budgivning innan visningen och i ett nafs var huset 745 000 kr dyrare och det är inte stopp än. Ja. Vi hoppade av. Huset är byggt 1962 så det var ju en synnerligen bra årgång men men. Å andra sidan fanns det inget sockerdricksträd på tomten .... bara en tall, jag gillar verkligen inte tallar i trädgårdar. Säger hon som såg ännu ett hus försvinna i horisonten och tar semester även från husleteriet fr.o.m. Nu. 

4 kommentarer:

 1. Vilken osis🤥 Men, det rätta huset dyker upp vad det lider. Plötsligt händer det.
  Budgivning är rätt sjukt, det går ju upp så det är helt galet ibland! Inte värt det alla gånger. Var rädd om dig kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis! Plötsligt händer det! :)

   Radera
 2. Vilken tur att ni inte fick det! Du hade retat ihjäl dig på tallen! Ert hus kommer :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis! Tallfritt ska det vara! :)

   Radera