lördag, juni 24, 2017

På plats!

Efter in alles 265 mil på sex dagar har vi nu checkat in i lägenheten i Zadar. Något ömbakad, gnisslande knän och värmesvullen men vid gott mod. Vi klarade det!
Klockan elva i förmiddags kändes det annorlunda då jag plötsligt under färden fick ett migränanfall som en blixt från klar himmel. Jag antar att det var värmen, +35 grader som gjorde sitt till. Vi stannade vid ett fik som för mig var helvetet på jorden, skränig musik, stressade och otrevlig servitriser, värmen, skolmatsalsakustik och så detta förbenade rökande överallt. Jag stoppade i öronproppar i öronen, drack en kaffe och en Cola det fortaste jag kunde utan att kräkas, tog Ipren och en migränshot. Hjärtat såg lite blek ut, baddade min panna, bar hjälmar och fläktade med mc-jackan .... ja, jag längtade hem .... efter 15 minuter släppte panik-ontet och det var bara att åka vidare. Öronproppar i, solvisiret nere och jag blundade och höll i mig. Det släppte av men fy, vilken pärs!!! Det blir en tidig kväll och jag är preppad med resorb och massor av vatten.
Lägenheten är fin, poolen likaså. Vi ser havet från balkongen och här hänger vi nu! Svalor pilar, solen håller på att gå ned.
10 dagar har vi här. Just idag oceaner av tid! 


2 kommentarer:

  1. Vilken mardröm att åka mc med migrän! För den delen att köra denna migränmadam också! Hoppas ni får tio fina dagar!

    SvaraRadera