tisdag, juni 13, 2017

Ett rum med utsikt

I radhuset råder sedan i eftermiddags sängläge för den här donnan. Kolsyrearmar, ledvärk from hell, trötthet och en puls som brusar i öronen, stress. I helgen kom det "annat emellan" och världen stannade upp ett slag och sen åkte jag till Stockholm för att lyssna på Stora Systern när hon sjöng med sin kör. Så fint! Skeppsholmskyrkan. Vackert var det! Flickebarnet sjöng även solo så mamma-hjärtat svämmade över och ja. Jag grät en skvätt men var absolut inte ensam. Jag hade stuvat in Bästa Mamnan och Hjärtat i bilen och kört oss raka vägen till en parkering utanför kyrkan.
Någon i bilen tyckte att "ska du köra mitt i Stockholm på Skeppsholmen" och "det finns nog inga parkeringar nära konsertlokalen". På såna öron hör jag inte så bra. Klart jag kör i Stockholm. Men jag har en väninna som bara kör till Mariefred och Hjärtat stannar gärna på Norr Mälarstrand. Dumt när man ska någon annanstans. Vad jag vet gäller mitt körkort överallt?! 
Sen har jag jobbat, råddat i radhuset, fixat mediciner och läkartider åt en som behöver, lagat mat och i eftermiddags tog det stopp. Annat emellan kom ikapp och golvade mig. Juni lyssnade inte så bra på min önskan om lugn och ro så nu börjar vi om. Jag ligger här ett slag bara. 


 

2 kommentarer:

  1. Ingen av oss kör i Stockholm. Skulle vara vansinnigt när man är totalt ovan. Hoppas du mår bättre idag!

    SvaraRadera
  2. Man ska lyssna på kroppen ( även om jag är dålig på det), så vila så mycket du behöver och det finns utrymme till.

    SvaraRadera