söndag, oktober 20, 2019

Att bestiga berg

Den här helgen har vi beställt ny spis, diskmaskin och köksfläkt. Aaah. Vilken ångest. Att bestämma sig. Att jämföra och analysera vad som blir bäst. Att handla, vad det än är, har alltid varit förknippat med ångest. Beslut, ekonomi m m. Det blir inte bättre med åldern och Vad det beror på kan man fundera på. Är en usel impulsshoppare och det är väl bra? Just de här grejerna behöver vi så .... 
Nu är det gjort. Beställde hemkörning och att de bär in grejerna. Ett val i förenklingslivet. 
I morgon har nämligen snickaren aviserat sin återkomst. Köket ska börja byggas upp igen. Hurra, hurrra! Så här nära ett helt och fint kök har vi inte varit förut. 
Hjärtat målar köksluckor för glatta livet, jag lagar mat och fryser in. Vi kommer vara helt utan kök i ca en vecka så det blir ju bra att ha matlådor att värma i mikron. 

Jag har sjungit också. Igår for jag och några körkompisar till Västerås för att vara med och öva till en konsert i februari. Bara Queen-låtar. Svårt, roligt och häftigt.
Idag är jag helt slut. Jag orkar inte med sånt egentligen, heldagsutflykter med så mycket ljud, okända människor men det är ju så roligt. Så dagen idag har varit en tyst dag. Förutom besöket i spis-affären. 
Känner mig väldigt låg. Blir ledsen för just ingenting och längtar så tills kök och allt är klart. Lugn och ro. 

1 kommentar:

  1. Låter härligt att det rullar på nu! Sen är det tråkigt att du inte mår så bra nu... hoppas det rättar till sig nu när köket kommer på plats.
    Ha en bra måndag!

    SvaraRadera