torsdag, oktober 10, 2019

Korsstygn, det nya svarta

Ikväll har jag varit på syjunta. Håller på med min julduk, började väl i september förra året och har nu hunnit drygt halvvägs. Men å andra sidan var jag då helt nybörjare och det går fortare och fortare. Kanske hinner jag klart.
Det är kul med syjuntan men ikväll gnällde jag en stund över jobbet. Mår sen dåligt över det för det leder ju ingenstans och det är trist att vara gnällig. Nåväl. Jag är inte mer än människa och just nu frustrerad. Ska skärpa mig. 
Vi bjöds på goda mackor och fantastiskt goda hallongrottor. Hembakade. Kan vara den godaste kaka jag vet. Hallongrottors okrönte drottning är annars kidsens farmor, klart de godaste i världen. De är självskrivna på varje större kalas. 




1 kommentar:

  1. Blir du inte klar, skicka den till min mamma, så är den klar på en kvart. Hon har gått med i nån grupp på fb, med handarbeten. Så söker folk där nån som sy klart deras påbörjade alster. Då gör hon det... sen lägger hon lapp i med namn o adress på ägaren, så jag vet om det händer henne nåt. Så jag kan skicka tillbaks det.
    Smart egentligen. Och hon älskar att sy, men man kan ju inte ha hur mycket som helst själv.

    SvaraRadera