fredag, januari 03, 2020

En pärla. En dag.

Idag sov jag till halv elva. Vafalls??? 11 timmar i sträck. Halva dagen hade ju redan gått så jag lät bli att bli stressad och vi gjorde frukost-lunch i lugn och ro. Till exempel Smoothiebowl. ”Mosad frukt i tallrik” enligt Hjärtat. Just det. Banan, ananas, mango, grönkål, kokosolja, citronsaft, riven ingefära och lite jordnötssmör. Strösslade hallon, pumpakärnor och kokoschips över hela härligheten och det är så gott.
Pratade med Stora Systern och mamma och hade bestämt oss för att städa ut julen. 
MEN vi ändrade om oss. Jisses. Solen sken så vi gick en promenad. En långpromenad. Det har inte hänt på mycket länge, typ sen Dacke-fejden men Hjärtats höft höll så vi travade på i lugn takt, 5 km. Fantastiskt! Det finns hopp!
På hemvägen gick vi inom Hjärtats syster och svåger. De bor bara ett par hundra meter från oss men ändå blir det så sällan vi ses. Nu var det läge och vi fick en stunds mysig kaffepaus runt deras köksbord och det hann bli skymning. Prat, skratt och hembakta bullar. Satt som en smäck i själen. 
Jag grundade denna dag med att ha en mysig kväll med Lilla Systern igår då vi låg i var sin soffa och pratade i timmar.
Tre fina dagar i rad. Det känns snällt och mjukt, starten på det här året. So far. Är banne mig värd det. 


Vi bor nära sjön. Det här är inte vårt place men det ligger så fint. Gillar träd. Det här trädet särskilt. Vackert året om!

1 kommentar:

  1. Så himla skönt! Här har det ösregnat. Sonens familj kom, vi hade stora planer, men de regnade bort.
    Makens ena syster och ena bror bor också så nära oss. Ändå ses vi ytterst sällan. Tråkigt tycker jag.
    Njut vidare av 2020!

    SvaraRadera