söndag, januari 26, 2020

Kul tur. Kulturhelg eller när man hittar på nåt

I fredags simmade jag. Simkompisen är fortfarande i Mexico så jag fick stålsätta mig när klockan ringde 05.20. 
”Bara gå”. Och det gjorde jag. 
Till frukosten kom Hjärtat till fiket och gjorde mig sällskap och sen var det jobb för hela slanten.
Igår hämtade vi Lilla N och åkte till biblioteket för att gå på teater. En halvtimmes föreställning, mim-teater ackompanjerad med klassisk musik. Det var fullsatt och Lilla N hängde med men så särskilt begeistrad var han inte. Efteråt, när jag frågade vad han tyckte om teatern, gjorde han tummen ner! Unge! Jag tror att det hade med en utställning om Plupp att göra. Han hann leka lite där innan föreställningen och tyckte det var superkul. Han hann leka där efteråt också och det passade nog honom bättre, att hoppa runt, klättra och leka blandar lämmlar, vargar, björnen och åka flotten. Obligatoriskt fika, med pannkakor hann vi med också. Allt var på biblioteket och jag är lite nykär i vår bibbla. Hjärtat och jag satt med varsin kopp kaffe och bläddrade i dagens tidning, Lilla N lekte i fikets lekhörna med andra kids och jag fick sån igenkänningsfeeling från när mina kids var små. Vi gick och tittade på forsen vid åns dammluckor innan hemfärd och det var en skön lördag. Älskar att hänga med Lilla N!
Idag är en skavig dag. Har läst lusen av Hjärtat av oklar anledning strax efter frukost och tycker att allt är fel, konstigt och ledsamt. Ups and downs. Det började bra, har för en gångs skull sovit bra, kände mig utvilad, minns knappt när det hände senast, men sen spårade jag. Vet inte ens vad jag vill med resten dagen och tror att det har att göra med att jag ska jobba imorgon. Därför är det är bråttom att hinna med en massa saker och jag kan inte välja vad och så blir det kaos och inget gjort istället. Att vila i något är sannerligen inte min grej och jag blir snart galen på riktigt av den här känslocentrifugen jag befinner mig i. Jag kan ligga och läsa i timmar en oskavig dag. Idag svävar jag mest runt överallt. Hej och hå. Och då är det väl en sån dag. Uppenbarligen.





Från promenaden runt ån innan vi åkte hem i lördags. Lugnt och stilla. Men i forsen dånade vattnet, mycket vatten passerar där!

2 kommentarer:

  1. Fina bilder fick du till iaf. Mysigt med frukostsällskap och bibblan med lilla N😍
    Sen blev det lite fel, men det rättar förhoppningsvis till sig. Kram!

    SvaraRadera
  2. In this fashion my friend Wesley Virgin's tale begins in this SHOCKING AND CONTROVERSIAL VIDEO.

    Wesley was in the military-and soon after leaving-he unveiled hidden, "MIND CONTROL" tactics that the government and others used to get everything they want.

    As it turns out, these are the EXACT same SECRETS tons of celebrities (especially those who "became famous out of nothing") and elite business people used to become wealthy and successful.

    You've heard that you use less than 10% of your brain.

    That's because most of your brain's power is UNTAPPED.

    Maybe that thought has even occurred INSIDE your own mind... as it did in my good friend Wesley Virgin's mind around 7 years ago, while riding an unlicensed, garbage bucket of a car with a suspended driver's license and with $3.20 on his debit card.

    "I'm so fed up with going through life payroll to payroll! When will I become successful?"

    You've taken part in those types of thoughts, right?

    Your very own success story is waiting to happen. You need to start believing in YOURSELF.

    CLICK HERE To Find Out How To Become A MILLIONAIRE

    SvaraRadera