söndag, april 05, 2020

Återhämtningshelg

Den här helgen har jag sovit otroligt mycket. Promenerat, städat lite, läst, face-time-fikat med Stora systern med sambo och lämnat namnsdagspresent till mamma. På altanen. Det var Marianne igår, mamma, barnens farmor och mina flickor, alla heter de Marianne. Just efter mormor och farmor. 
Stupröret ligger kvar på gräsmattan, takplåten har vrängt till sig så den står rakt upp. Så slipper vi höra det oljudet ... hehe. Hjälp har ringts in och nästa vecka hoppas jag att den kommer. Varken Hjärtat eller jag ska leka Tarzan och svinga oss på stegar högt upp. Har vi kommit fram till. Suck. 
Idag regnar det. Jag är trött igen. Hjärtat googlar makadam och dräneringsrör, det lär bli en hemma-fix-semester i år. Att njuta av sommaren hemma, kaffekoppsskrammel bredvid syrenen och dammens porlande. Njutbart.

1 kommentar:

  1. Första sommaren i huset, det kan bli spännande. Vindskiveplåten eller vad det var som lossnade här försökte jag rätta till med sopkvasten. Men jag nådde inte. Maken kunde med hjälp av stege och långa armar få den på plats. Dock lär den lossna igen om vi inte fäster den med nya skruvar.
    Ha en skön söndagkväll!

    SvaraRadera