onsdag, september 21, 2011

En ros!

Den här bloggen verkar nedlagd ibland. Det är den inte. Innehaverskan haver dock titt som oftast fullt IRL och lyser därför med sin frånvaro.
Därmed inte sagt att blogginlägg inte ständigt poppar upp i skallen på min färd mellan jobb, arbetsträning, skolmöten, försäkringskassemöten o s v. Men de stannar där. I huvudet. Skaver lite och vill ut. Egentligen. Då sitter det ju som en smäck när jag idag på ledig dag oförskräckt struntar i tvätten och disken och kastar mig in i bloggvärlden igen och får en sån här:



Från Den hemska tvillingen kom den här fina rosen med motivering:
....."Och så Cina i Cinas Låda. För att hon som så många mammor kämpar, kämpar och vägrar att sluta kämpa. Jag hoppas att du vet Cina, hur jävulskt stark du är och hur glad jag är för dina framgångar och hur dina motgångar smärtar mig".
Och från Spader Madame too:
"Livet. Universum och allting. Finfin. Det skulle inte förvåna mig om där finns en och annan tatuering också".

Vad säger man då? När någon tänker på en så? Blir man glad?! JA! Det blir jag! Jätteglad!
Jag ska nu svara på 5 frågor, länka tillbaka till den som skickade awarden till mig (done) och skicka vidare till 5 bloggare som har mindre än 100 läsare men som borde ha fler än så!! De ska i sin tur länka tillbaka till mig och skicka vidare till 5 bloggare som...osv. 
 
Varför började du blogga?
För att ha något att göra när jag var hemma och sjukskriven på heltid för depression och utmattning. Det var min kontakt med yttervärlden en lång, lång tid när jag inte kom utanför radhusdörren. När jag blev bättre och kunde ta mig ut i verkliga verkligheten var jag redan fast och sen. Tja. Det går av bara farten. Eller inte med tanke på att det här just nu är en onsdags- och lördagsblogg....... Men vilken dag som helst så........


Vilka bloggar följer du?
Blandad kompott. Se listan "bröve".


Vilka favoritfärger har du?
Den röda tråden hemma hos mig är ju sedan länge uppdagad som SVART men jag har en förkärlek för lila, blått och rött.


Vilka favoritfilmer har du?
Himla många. Mest beroende på att jag somnar så lätt och tycker att filmerna är som nya.....hela tiden.
Några filmer har jag lyckats se från början till slut och gillar skarpt: Little Miss Sunshine, Pretty Woman, Broarna i Madison County, Into the Wild, Det stora blå och I rymden finns inga känslor. Då höll jag mig vaken!!!!!

Vilket land drömmer du om att besöka?
Jamen jag vill ju åka och hälsa på Stora Syster "over there", i USA. Kommer för övrigt inte bara vara en dröm utan högst verkligt nästa sommar.
Israel och Palestina. Låter kanske högst overkligt men jag vill dit. Och det går att åka dit. Hyser någon förhoppning om att få ett vidare perspektiv i andligt tänkande. Eller nåt!


Så ska man skicka awarden vidare. Inte helt enkelt. Den har ju figurerat i bloggvärlden ett tag nu. Asch. Jag KAN inte. Gilla den! Hämta den! Det är kul att svara på frågor!

4 kommentarer:

  1. Har besökt Israel och Jerusalem, gjorde en pilgrimsresa 1992 :-) Säkrare då, men säkert lika vackert även nu. Kram

    SvaraRadera
  2. Fru Venus: ÅH!!!! HAR du?! Vill jag veta mer om........ KRAM!!!

    SvaraRadera
  3. Och idag ska du måla såg jag! det låter så roligt :)

    SvaraRadera
  4. Ezter: Japps! Idag återställs ordningen...... ;)

    SvaraRadera