onsdag, mars 14, 2012

Strutsar göre sig icke besvär

När jag härförleden besiktigade bilen, visade sig att den hade lite fel och brister. Va?! En Cina-bil med fel och brister????? Så kan vi ju inte ha det. Not at all.
Sen har jag glömt bort det där. Eller. Inte alls glömt men jag har inte orkat. Kört strutsmetoden som inte är någon bra metod what so ever. Om man nu inte råkar vara struts. Och det är inte jag. Ju.
Idag kommer jag inte undan längre. Bilh-etet måste tas tag i. Och varför orkar jag det då????
Jo. Igår blev jag peppad av en blogginnehaverska, stärkt till hjärta och själ av en "okänds" människas omsorg och kloka tankar. Okänd och okänd. Vi pratar ju via bloggen men vi har inte setts i verkliga verkligheten. Än. Varmt TACK XXX!!!
I alla fall. Hennes ord och klokskap fick mig lite på banan igen. Kändes som jag ömt puttades tillbaka i spåret. Visserligen har jag nog en fot eller så släpandes vid sidan av men jag tar mig framåt. Det är ju jättejättebra!
Sen fick jag ett uppmuntrande mail från en kollega, fina kommentarer på bloggen och dagen var i hamn!
Igår checkades således ortopedbesök av. Utlovat fika frös inne då den unge mannen inte alls ville synas publikt i sällskap av sin ömma moder men blåbärsoppa och färska frallor hemma vid köksbordet är inte fy skam det heller. Mamman är glad för det lilla. Så även sonen visade det sig.
Idag gick han till skolan utan prut. Kanske inte som världens muntergök men i dylikt läge behöver man inte vara särskilt munter. Man behöver bara "go on". Ta en dag i taget.
Mamman har t ex fått på sig strumporna idag. Check! Bara en sån sak. Resten av kläderna med, är bäst att tillägga......
På eftermiddagen väntar ett utvecklingssamtal med Lilla Syster. Check!
Och så var det det här med bilen........
Man måste ju ha en plan. Och jag har det. I stort sett timme för timme men vaddå? Det är en plan likväl. Måndag morgon SEVEN o´clock ska tant och Cina-bilen vara på verkstad. Vad tidigt de börjar???!!!! Lagom promenadavstånd till jobbet sedan. Beställer soluppgång och vackert väder redan nu. Hör sen!
Uppmärksam läsare lägger så klart märke till att planeringen sträcker sig till MÅNDAG. Det tar sig.
Och tjutandet? Jo men det händer. Som när Bästa Mamman ringde alldeles nyss. Till exempel. Men någon ska ju hålla pappersnäsduksfabrikanterna vid liv så.........

5 kommentarer:

  1. Jag tror du fått en vårkick :) Vad bra! Kram på dig!

    SvaraRadera
  2. :-) lite tårar på den här fronten då.....åååå vad ni är bra!

    SvaraRadera
  3. Fina Cina! Skickar största kramen här mitt i natten. Litet sol på det så vänder det kanske snart!

    SvaraRadera
  4. Ser att du har haft det lite tungt nu ett tag men det låter som om du är på väg upp ur den där värsta svackan. Jag håller tummarna för det och hoppas att du försöker få så mycket dagsljus i ögonen som det bara går. Det behöver vi alla efter en lång vinter.

    SvaraRadera