torsdag, mars 15, 2012

On the way

Tänker att solglasögonen är bra att ha på, rödgråtna ögon lyser ju så förbannat. Värre är det med näsan som ju blivit röd av allt näsdukstorkande. Ser bara så konstigt ut med solglasögon runt näsan.
Nä. Ledsenblottad går jag till ICA. Orkar inte ta på mig facet. Man är väl som man är, va?
Kom ju på mitt i ett steg, ett försök att fånga vardagen, att det ska säljas fika vid en handbollsmatch lördag morgon. Och att undertecknad vid ett svagt ögonblick för länge sedan så jävla käckt räckte upp handen när det efterfrågades frivilliga till det. Tror bestämt jag ska binda ihop armarna kring kroppen nästa gång jag går på möten..........
Tjoflöjt. Så jag bakar. Det ger frid och så luktar det ju så gott. Bullar och frallor. Kan ju muntra upp vem som helst. Till och med mig.
Sen.
När jag petar in betalningar för sålda polkagrisar, plastpåsar, tandborstar och NewBody känner jag mig lite som en handelsresande i korta varor. Men det är klappat och klart nu. Check.
Har skruvat ihop nya målarhurtsen. Check.
Bjudit väninna på te och mackor. Check. (skulle vart luch ju, men "någon" hade glömt bort att handla....) Lunchmacka helt enkelt. Satt hursomhelst finfint!
Ja.
Dagarna går ju! Det går ju!
Strumporna är på, liksom resten.
Att sen Store Bror och jag i morse tog oss från sovande tillstånd till ett möte i skolan på sisådär 13 minuter tror jag faktiskt är nytt världsrekord. ........ Så rullade dagen igång! Okammade. No pardon!




2 kommentarer:

  1. Jag skulle behöva solglasögon ikväll då! Du fick ju till vad du skulle idag ändå :) Tack för restaurangtips, ska vidarebefodra det till Linda iallafall!

    SvaraRadera
  2. Japp, har man bara dragit på strumporna ordentligt och kommit upp ur bingen så löser sig resten, det är ju klart som korvspad det.
    Önskar dig en finfin fredag

    SvaraRadera