tisdag, december 04, 2012

Han e min man......!


Nu så. Är sista tårtsmulan uppäten för den här gången och jag har nu kids i åldrarna 15, 16, 21 och 25 år. Imponerande om jag får säga det själv eftersom jag inte är äldre än ...... några år till.
Så kan jag ju passa på att berätta att Tommy Körberg. HAN kan sjunga han. Om nu inte alla redan visste det.
I söndags kväll var Stora Syster och jag på konsert med nämnde Tommy. Vi bänkade oss i konsertlokalen, förväntansfull var jag och så började Herr Körberg att sjunga. Vid låt numro två fick mamman, d v s moi, håva fram stora asken med pappersnäsdukar för oj, vad han sjöng vackert! Det var om hjärta och smärta så där rakt in i märgen och tja, jag bara bölade. Ohejdat. Ett litet slag.
Sen blev det rockigare och då blev det liksom lite lättare att hålla ordning på anletsdragen. Minsann rev han även av en Frank Zappa-låt och då öppnades minnesbanken till ungdomstider och måhända imponerade jag mig själv en smula genom att komma ihåg stora delar av texten till Cosmik Debris.
I tre timmar var jag så trollbunden och tja, behöver jag förklara att det var en lycklig tjej som åkte hem sen i smällkalla decemberkvällen?
Om man känner mig, vet man att jag har ett MYCKET gott öga till Herr Körberg. Har alltid haft. Så en konsert med nämnde Körberg är en stor händelse som lindar sig som bomull runt hjärtat. Det gillar jag!





1 kommentar: