fredag, december 14, 2012

Vård av katt.......

Det säger bara "svosch" så är veckan slut. Med den här farten är det väl julafton i morgon eller nåt? Halva dagen idag har tillbringats hos veterinären då katten Martini hastigt och lustigt blev dålig, hängig och betedde sig allmänt konstigt. När det sedan blev utslag och sår i hela pannan så fanns det ingen annan råd. Det fick bli "kattakuten". Och ja. Man får vänta där också. Efter provtagning medelst brottningsmatch med icke så samarbetsvillig katt, konstaterades att kissemissen blivit allergisk och har en kraftig reaktion.
Jaha. En allergisk katt?! Bara så där???
Med ett recept på kortisontabletter på fickan och 1700 riksdaler fattigare tog jag så kissen och åkte hem igen. Blänger väl kanske lite misstänksamt på hyacinterna och julstjärnorna men det hade vi ju förra året och på katten märktes inget då.
För övrigt konstateras således förutom att det äntligen, äntligen är fredag, att det här året då sannerligen är prövningarnas år. Så varför inte avsluta 2012 med en superallergisk katt???? Jag bara frågar. Det verkar ju vara en trend att bunta ihop allt på ett ställe liksom. The radhus. Huset där allt händer. Om någon frågar mig.
Trevlig fredag!!!!!!!!

2 kommentarer:

  1. Märkligt, den är väl några år iaf?

    SvaraRadera
  2. Stackars kisse :-(
    2012 blev inte vad jag trodde, speciellt inte den senaste veckan.
    Fredagskram

    SvaraRadera