tisdag, januari 12, 2016

En sån dag.

De här dagarna när vissa människor kan få en att vilja ligga i fosterställning i sängen resten av kvällen. De är inte roliga. Försöker att låta bli att känna det där skavet inombords som en annan person orsakade idag. Vad vet jag?
H*n kanske hade en dålig dag och behövde ta ut sitt skit på någon och så råkade jag vara i vägen? 
Jag trotsar skavkänslan och har gått en promenad i fem minusgrader på snorhala gångbanor, värmt kycklinggrytan jag hann göra i förmiddags, lotsat Lilla Systern genom betala-räkningar-själv-världen och med höger hand puttat in en tvätt som jag hoppas att någon annan hänger upp när det är klart. Själv drar jag till Hjärtat. Har aviserat att jag behöver en kram, träffa en snäll människa och inte ett ord om hur det var på jobbet. I morgon är en annan dag. Tack o lov!

4 kommentarer:

 1. Bra tänkt där ändå! Att du inte lägger det på dig själv, utan att det faktiskt är så att hen har en dålig dag. Det handlar inte om dig. Bra där! Och kramar, det är fint det.

  SvaraRadera
 2. Tänk att Lilla Syster blivit så stor att hon ska betala räkningar själv...
  Dumma människor kan man vara utan! Kram från mig.

  SvaraRadera
 3. H*n hade säkert "grus i dojjan" och du råkade komma i vägen. Kram på dig <3

  SvaraRadera
 4. I will...: Ja! En ny strategi från min sida, jag övar mig! I dag har jag "träningsvärk" men mår bättre. Kramar är bästa grejen ibland.

  Ezter: Så stor är hon! Nu jobbar jag för att hon ska betala MINA räkningar också. Går sådär...... ;)

  Anette: I vägen var jag! För närvarande mitt ständiga tillstånd........ Kram till dig med! <3!

  SvaraRadera