onsdag, januari 13, 2016

Och så blev det en annan dag!

Om gårdagen bjöd på skavsår inombords och fosterställningslängtan så har den här dagen varit precis det motsatta. Hoppsasteg- och höga-knän-uppdrag-känsla har kantat dagen. Hej vad det svänger!
Det började med ett samtal från kollegas man, han hade hört att sonen inte har något att göra för närvarande och erbjöd sig att hjälpa till. En möjlig praktikplats är inom räckhåll! A men! Hur glad blir man inte då? Både sonen och jag. Väldigt glad. Rörd. Tacksam.
Dagen fortsatte med besök hos barnbarnet, det lilla livet har hunnit bli sex månader och blev jätteglad när mormorn kom! Vi har busat, lekt, matat, bytt och när jag åkte hem hade han somnat i stora dubbelsängen, snarkandes låg han där inbäddad och mitt hjärta blir alldeles varmt bara jag tänker på det. Väl hemma blev jag glad när värmefixar-killen varit här och fått fart på elementen på bottenvåningen, kan ju passa bra när SMHI "hotar" med -20 grader....... Middagen hann jag förbereda igår, sonen spelar match om ett par timmar och bilen går bra. Bra så!

2 kommentarer:

  1. Hoppas din torsdag blir lika bra! Praktikplats, det låter ju toppen!

    SvaraRadera