söndag, augusti 12, 2018

Huller om buller

Inläggen i bloggen hamnar huller om buller. Känner mig huller om buller själv. Dagarna går med sömn, förflyttning från säng till soffa, från soffa till promenad och tillbaka till soffa. En båttur. ”För det är så bra att du kommer ut lite och ser annat”. Ok. Sover fjorton timmar efter. Att ”se annat” har den inverkan ibland men omgivningen blir lugn om jag är som vanligt. Åh denna ”vanlighet”, igenkännande och tryggt. Att befinna sig utanför det är ungefär som att äta tacos en tisdag, man skapar förvirring och behöver förklara sig. 
Vi fikade och jag tog en kaka istället för kanelbulle. Wild and crazy tant utmanar sig själv. Sen behövde jag vila igen. 
Regnet som faller idag ger lite vila tycker jag. Lite lättare att andas, lite mindre hets att gå ut. Lilla Systern väntas hem från Turkiet med en getingstungen fot a la oigenkännlighet (har sett bild), sonen har tagit sig till gymet med flickvännen. En radhussöndag i augusti i sakta mak. 

1 kommentar:

  1. Låter lite positivt iallafall! Men, ångrade du inte valet av kaka istället för bulle? Det gör oftast jag, man blir mättare på en bulle ;) Getingstick i foten, det fick Yngsta under promenaden tillbaka efter bröllopsfotograferingen. Hon tog av skorna för det var i skogen. Ont resten av kvällen istället.
    I morgon börjar vi jobba...

    SvaraRadera