fredag, augusti 24, 2018

Simma lugnt!

I morse drog sim-säsongen igång. Eller ja, den har ju pågått hela sommaren men fredagssimningen är igång. Med efterföljande kondis-frulle. Riktigt fredagsmys. Jag är glad att jag orkade och har sen jobbat mina fyra timmar. Nu är jag hemma och ska .... vila. 
Igår var jag med Bästa Mamman och shoppade loss. Hon behövde en ny höstgatderob och jag behövde ingenting men kom ut  med höstjacka, byxor och sjal. Inköpsstoppet för prickiga kläder upphävdes tillfälligtvis och en ny prickig top slank med hem. Jag blir glad av prickar! 
So far känns den här dagen den lättaste på länge och det är en skön känsla. En bidragande orsak är samtalet med Unga vuxna, den enhet som Store Bror har kontakt med. De är så himla proffsiga och trevliga och mamma-hjärtat lugnar sig när jag pratar med dem. Jag behövde lite råd och stöttning i strategier och eget förhållningssätt i vår trasselvardag och det blev ett bra samtal. Skönt att ha det i ryggen inför helgen också. 
Det är precis här, när ”det” lättar och dagarna inte bara känns som en grå, seg stinksmörja 24-7 som jag måste stå på bromsen. Att stå emot den där nyväckta energin för att den ska räcka längre än ett par timmar. Svårt. Mycket svårt. Men nödvändigt. 


Så här glad blir jag av simning, frulle och prickigt! 

2 kommentarer:

  1. Snygg är du iaf och du ser glad ut👍🏼
    Skönt med proffskontakter som kan stötta! Ta det lugnt nu och håll igen på energin😘
    Du kan pussa lite på Hjärtat, det ger väl också lite energi?

    SvaraRadera