söndag, januari 12, 2020

Nu har vi dansat ut julen. Nästan allt.

Igår var en aktivitetsdag, träffade Bästa väninnan på stammis-fiket för en långfika. Vi passar på när hon hälsar på särbon att ses. Två timmars babbel och skratt, skulle kunnat suttit längre. Men jag skulle hämta Lilla N för att på julgransplundringen på sjukhuset och på vägen hämtade jag upp både Hjärtat och Store Bror. Det var två trevliga och intensiva timmar, Lilla N dansade hela tiden det var dans och i år var han inte det minsta blyg. Klappade, stampade och gjorde rörelser med stor inlevelse. Sen var det ju fika, köpa lotter och fiskdamm innan det hela avslutades med att tomten kom med godispåse till alla barn. Efter det var vi rätt trötta, i alla fall vi vuxna. 
Vi hann hem en sväng och åt en bit mat, låg på soffan en stund innan det var dags att åka på annat kalas. Hjärtats ena son fyllde 25 och vi hippade, hurrade och hade trevligt. Vid pass 23-rycket var vi hemma och då kände jag mig slut som artist.

Hann med att prata en sväng med Stora Systern också och hon har det bra. Idag ska hon flytta till studentrummet och i morgon börjar plugget på riktigt. Det var skönt att höra ifrån henne.


Idag blir det inte många knop. Tvättar lite, ska gå en promenad och läsa ut en bok. Funderade en kort stund på om jag skulle plocka ned julgranen i uterummet men beslöt mig för att den får stå kvar. Det är ju ändå så mörkt eftermiddagar och kvällar, det är mysigt när det lyser där ute. 



Granen står så grön och grann i uterummet. Har full koll på den genom köksfönstret. 

3 kommentarer:

  1. Vi vuxna blir visst alltid tröttast😇
    Snart flyttar vi hem till vårt. Även om jag trivs bra här, så är det friare hemma.
    Onekligen skönt att slippa djuren också.
    Fick meddelande innan att B5 minsann vill flytta till mormor för hans pappa var dum. Sagt av världens pappagris😉
    Hoppas du har en lugn skön söndag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha! Då kanske ni får en inneboende snart då! ;)

      Radera
    2. Vem vet🤣han hade nog snart längtat hem🥰

      Radera