onsdag, juli 12, 2023

Födelsedag

Idag har jag ringt och grattat Lilla N på födelsedagen, 8 år minsann. Tiden går fort. Han har det bra och blir så firad på campingen där de är. Mormorn’s stora kille.
Love of my life.
Min vän kom i måndags och vi fick ett fint dygn tillsammans med mycket prat, skratt och fin utflykt. Vi lärde känna varandra för 40 år sedan, häpp, när vi började på Tollare folkhögskola i samma klass, vi läste till fritidsledare. Tiden flyger då sannerligen iväg.
Hon ville se ett slott så vi åkte till Stora Sundby slott som ligger så fint vid Hjälmaren. Vi gick i parken, i hjorthägnet och avslutade med en fika i caféet. Där blev vi sittande en lång stund för det kom en regnskur. Efter ett besök i ett växthus åkte vi hem till Rosa huset och hon for vidare till sin son som bor här. 
Jag bäddade om för ny nattgäst och somnade sedan en stund i hammocken inlindad i en filt. Skön vilostund.
Idag var det meningen att vi skulle åka på en lite mini-tur men Hjärtat känner sig skruttig, vi får avvakta någon dag. Kanske blir det en sväng till biblioteket, har ingenting att läsa. 







4 kommentarer:

  1. Gillar översta bilden! Fin utflykt ni gjorde. Grattis till åttaåringen 🥰
    Krya på Hjärtat! Eval8

    SvaraRadera
  2. En finfin dag tog jag med mig i hjärtat och vi ses igen!! Men 40 år... du skämtar...... Tack Cina för prat, skratt och utflykt kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. 40 år = sant 😊 Tack själv, det är så roligt att hålla kontakten

      Radera