tisdag, oktober 27, 2009

Det går framåt

Dagarna går fort, knappt hinner jag fånga en när nästa är på ingång. Sedan mitt senaste inlägg i blogg-världen har det hänt en del och jag beslöt mig för att landa i det. Ta det "lite piano" och smälta lite intryck, avtryck och påtryckningar. Hur det gick??? Mjnja. Ja. Ganska bra, tror jag. Jag gör framsteg. Inga psykbryt av större slag, lite tippningar hit och dit men jag har kommit upp på banan snabbt igen. Jag håller i!
Vardagsrummet börjar ta form med färg och tapeter. Älskade Sambon dansar inte bara som en gud, han är väldigt bra på att tapetsera också. Det gååååååår ju bara inte att låta bli att bli förälskad igen och igen när jag ser honom gå där stolt som en tupp och inspektera de helt perfekta tapetskarvarna. Eftersom vi knappt har några möbler alls i det rummet för tillfället, finns det ju plats för en och annan svängom också. Nu missade vi ju Dansbandsgalan i lördags men vi behöver ingen musik. Vi dansar ändå och ungarna lider och försvinner som isglass i solsken.
Dansbandsgalan ja. Kan ju vara roligt att titta på. Men roligare ändå är att se Store Bror spela handboll och "spöa" lag efter lag i sin årsklass. Ja, så himla bra var de att de vann hela klabbet för pojkar -96 i Kempa Cup. En seger för laget och för Store Bror som älskar sin handboll över allt i livet, som håller honom social och självkänslan växer. Gör gott i mamma-hjärtat också!
Medan jag var publik på plats vid finalen satt resten av familjen hemma vid datorn och tittade på matchen via Webb-tv, vi höll kontakt via mobilen. Det var bra, för jag ville ju vara uppdaterad med hur det gick för Stora Systers Pojkvän som spelade fotboll och fajtades för att hålla sig kvar i Superettan. (Ja. Vi gillar idrott. Ibland kör det ihop sig! Helgen = tapetsering, handboll, fotboll, javisstja. Vi behöver mat också! Vem lagar? Va? Vem? Jag? Näe. Joe. Ok. Då).
I söndags kväll kunde vi så samlas alla för att äta middag tillsammans. Ja, inte Största Systern då som jobbade på banketten för att fira Lilla Stadens 350-års jubileum, men vi andra. Det var mycket taktiksnack, tapetsnack, skratt och prat. Ja, vanligt liksom. Det tycker jag är skönt!
Denna vecka har ungarna lov. Kanske kan jag få hjälp med att kratta upp löven i trädgården. Eller inte!?

7 kommentarer:

  1. Vad jag blir glad av att läsa att du håller i trots lite tippningar! Du är på väg åt rätt håll. :-)

    Vi har också tapetserat de senaste dagarna. Det är hallen som äntligen ska bli färdig och jäklar vad snyggt det blir med nya tapeterna.

    Härligt att Store Bror´s lag vann handbollen, jag förstår att det betyder mycket för er alla.

    Här hemma har vi sjukstuga för tillfället. Bus har hög feber och elak hosta, stackar´n får hålla sig inne på lovet istället för att göra något kul.

    Ha´det så bra!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Vad härligt att du är på väg uppåt igen. Det är skönt att höra.

    SvaraRadera
  3. Uppåt måste det ju gå ibland också. Grattis till det. Och roligt mitt i allt snurrande verkar du ju också ha, det är du värd efter massa utför.

    Markattan

    SvaraRadera
  4. Härligt med en dansant sambo som DESSUTOM lägger skarvarna rätt!!
    Men skittråkigt att läsa din kommentar om att du blir "friskförklarad" i januari.. Jag menar, det hade verkligen varit jättekul OM du verkligen blivit frisk då oxå!! :o(
    Kämpa på, bruden!! Kram!

    SvaraRadera
  5. Anbam: Usch, sjukstuga på lovet. Trist!!! Kul med snygg hall och SKÖNT när det blir klart!

    Cicki: Mmmmm. Jag ger mig inte! Kram!

    Markattan: Tack!!

    Pia: Jag kämpar på! Den dag jag känner mig frisk och klarar att jobba 4 tim, DÅ kommer jag att vara glad på riktigt! Lita på det! Kram och tack!

    SvaraRadera
  6. Tapetsering och dans = härlig kombination. Och vilken underbar hösttavla på din blogg. Har du målat den?
    Kram, Anna

    SvaraRadera
  7. Hahaha! Va jag skrattade gott åt din replik här..."ungarna lider och försvinner som isglass i solsken"...

    Dansa på bara, och njut medan "dansbanan" än så länge är omöblerad!
    Det brukar vara så väldans bra akustik också vid renoveringar. Inga tyger och kuddar och gardiner som "suger opp" ljudet!

    Kram på dej! //Labsan

    SvaraRadera