lördag, juni 04, 2011

Ändrade planer

Asch. Inte blev det någon altanfixning igår. Men det är väl det som är det fina i kråksången när man är ledig? Man gör lite som man vill. Det var en tonåring som skulle packas ihop för att åka på handbollscup, en annan som skulle till djurparken och välte hela köket i matsäckstrixandet och en mamma som fick för sig att förbereda middagsmaten vid pass 2-snåret för att slippa kvällspasset i nämnda domän. A men. Hur tänker man ibland? Varmt. Trångt med the kids kring benen och ja. Gissa resten.
Fick i alla fall ihop mig så pass att jag fixade en studentpresent som egentligen inte behöver vara klar förrän till nästa lördag så nu har jag lite tid över. Tada!
Och så tog jag en lång siesta. Från fyra till sju. Lite skönt då att jag faktiskt fixat middagsmaten innan. Lite sydländsk influens där tänkte jag sen när jag inte kunde somna förrän vid 1-blecket i natt. Men idag är en annan dag och det vankas aktiviteter i stan. Månne ska man ta sig en tur. Altanen lär ju sitta kvar ett tag till, fixad eller ofixad.

2 kommentarer:

  1. Precis. Vila är livskvalitet. Själv sov jag till kl 11.00 idag. Nu har jag ätit frukost och funderar på att lägga mig i soffan en stund.

    SvaraRadera
  2. Ibland blir det inte som man tänkt... ibland kan det bli bättre...
    Kram

    SvaraRadera