måndag, juni 20, 2011

Det här räkmackeåret.........

..... kan ta sig i brasan. Hittills har det mesta gått fel, tokigt och annorlunda men det är klart att ljuspunkter finns. Tror man!
Att gå på museum kan ju vara en trevlig historia. Att gå på museum när Älsklingen helt plötsligt dimper ner, svimmar av och blir dålig på fem röda sekunder är inte kul alls. För att inte säga helt förskräckligt otäckt. Det är då man tackar för att Röda Korset hade folk på plats, att ambulansen var där på fyra minuter och att personalen var snäll och vänlig mot chockade mamman med de två lika chockade tonåringarna.
Nu är han under vård och övervakning på bästa stället sedan ett par dagar och ska utredas vidare. Man kan ju liksom tycka att branden var nog men det var visst inte färdigt. Härdning pågår. För övrigt kan jag meddela att vi tycker vi är precis så starka som vi behöver så det räcker med obehagliga överraskningar. Lite bra och trevliga saker skulle sitta som en smäck! Som att han alldeles snart får komma hem och bli pigg och kry till exempel.

En övervakad kille. Fästmön önskar att en av knapparna på dosan, gömd i gasbinda,
ska vara en "bli-frisk-fort-knapp".
Vart ska man fira sin 8-åriga förlovningsdag om inte i sängen? Förvisso en sjukhussäng men ändå.....

11 kommentarer:

  1. Det där lät inge vidare, men det kanske är en stressreaktion på branden och situationen runt den. Jag håller tummarna för att det inte är något allvarligt och att han snart är hemma igen.

    SvaraRadera
  2. Nämen, fy tusan så otäckt!!! :( Skönt i allafall att allt gick bra och att de undersöker honom ordentligt!! Stressen kring branden har nog gjort sitt till, tror jag. Nu håller jag tummarna för att ni ska få en frisk och underbar sommar!

    Nämen, är du från Vrigstad? :) Så kul!!! Ja, det ska bli spännande att komma ner till bl a Småland och Blekinge. Har aldrig varit så långt ner i Sverige.. :)

    SvaraRadera
  3. Nä, nu får det faktiskt vara nog! Men min tanke var också att det är en reaktion på branden!
    Många krya på hälsningar till honom! Och kram till dig :)

    SvaraRadera
  4. Jag reagerar som de andra att branden kan vara en utlösande stressfaktor. Hoppas det grejar sig till det bästa.

    Ang om att ligga i en sjukhussäng så gjorde sambon och jag det när han fick sin Tia för sex år sedan. Sänggrannen tittade konstigt och tyckte nog vi var knepiga. Men vill man vara nära så vill man....:-)

    SvaraRadera
  5. Men jisses, har missat branden och allt. Stor stor kram till dig/er! Jag ligger också hos husbandet när han ligger inne på sjukan. Han brukar ha en förmåga att lyckas få enkelrum så då är det bara personalen som flinar när de kikar in.
    Hoppas att allt vänder och blir bra för er! Kram! ♥

    SvaraRadera
  6. Krya på er....eller han på sig kanske...för du är väl frisk och kry va?

    Kram ändå för det behöver du nog

    SvaraRadera
  7. Aj aj. Ingt kul. Hoppas allt ordnar upp sig.

    SvaraRadera
  8. Men Cina, det blev ju ett helt klart annorlunda räkmackeår.......... Hoppas nu att dom inte hittar något annet fel än en försenad sstressreaktion och att ni får en underbar sommar på ön! Kramar er alla!!!!

    SvaraRadera
  9. Kärlek till er! <3

    SvaraRadera
  10. Jag tror räkmackan landade med smörsidan nedåt. Men se det så här, nu har ni fått ert mått så det räcker ett bra tag framåt.

    SvaraRadera
  11. Men åhh Cina ! FY vad rysligt trist .
    Tur det går så bra ,,,här är kaos i kaos med tonåringar och allt :(

    Hittade tillbaka till dig min vän och nu ska jag länka dig för jag är tillbax "LER"
    Kramen Jenny

    SvaraRadera