tisdag, augusti 23, 2011

Tjo, tjim och lite annat

Det där partyt med mina ungdomskompisar var väldigt lyckat!
Vädrets makter gjorde sitt bästa för att sätta oss på prov, hällregn, stormbyar och grågrå himmel men: Gummistövelgenerationen ger inte upp så lätt. Fram emot tidiga kvällen fick vi så vår belöning, en stund med sol och värme. Nu fattades det inte värme på något sätt eftersom det var ett tappert gäng som när det begav sig höll ihop i vått och torrt. Takterna sitter i kan jag säga!
Det var länge sedan jag skrattade som jag gjorde i lördags kväll och minnesbankarna jobbade för högtryck. Vi hade fotoalbum med oss och ja, så tjusiga vi var! Och vilka hyss vi gjort! Några av oss sov över och det var lite kollo-känsla över det hela. Vansinnigt roligt!
Igår gjorde så vardagen entré på riktigt! Skolan startade och insikten om att "bara" ha två hemmavarande barn blev tydlig när det av bara farten dukades till Stora Syster också. Tallriken fick vara kvar under middagen och så var hon med oss ändå!



10 kommentarer:

  1. Vad skoj med lite trevligheter med "gammla" kompisar :)
    Önskar dig en fin tisdag!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Låter härligt! :-) Vilken fin tanke att ha tallriken kvar, ska komma ihåg det :-) Kram!

    SvaraRadera
  3. Detta visste jag ju redan (tack för trevlig pratstund) men det var lika roligt att läsa om det här!

    SvaraRadera
  4. Hej! Vad roligt att min roman berörde dig så starkt! Eller, ämnet är ju sorgligt, men att jag lyckats skriva på ett sådant sätt som berör läsaren, det tycker jag är riktigtriktigt roligt!

    SvaraRadera
  5. Tänkte först att det var en klassträff, men det lät alldeles för roligt, så jag blev tvungen gå tillbaka till din blogg och såg då att det var ett kompisgäng. Det borde finnas flera såna där skrattfester, det är enormt energigivande.

    Storasyster blir nog glad att ni har henne i tankarna när ni dukar fram.

    SvaraRadera
  6. Sådana skratträffar lever man länge på....:-)

    SvaraRadera
  7. Så himla trevligt det här låter! Mer sånt!

    SvaraRadera
  8. Jag har också varit här och läst och intygar att det var en kul kväll...även om jag valde bilen framför kollakänslan. :)

    /Jonas

    SvaraRadera