fredag, februari 17, 2012

Fredagsmys

Efter att ha ägnat en hel fredag åt utbildning, har varit elev minsann, så känns det ganska skönt att åka bilen från jobbet med hög musik och trallallala högt som tusan lite granna. Behövde rensa systemet en smula.
Ett nytt operationsplaneringssystem ska förvaltas så småningom och eftersom den här tanten jobbar i en Helpdesk så är det ju bäst att lära sig hur grejer ska rattas och skötas. Är tämligen glad över att jag endast är med och håller systemet igång, knappa in fakta och dessutom söva och operera patienter får andra sköta. Tror det är bäst för alla.......
Man ska ju göra det man är bra på. Enkel filosofi.
Om jag är bra på att överklaga försäkringsbolagsbeslut återstår att se. Ni kanske minns att en mobiltelefon blev stulen? Ur ett låst omklädningsrum? För att komma in till omklädningsrummet behöver man en kod till själva byggnaden. Nåväl. För sagda telefon finns en jävligt svindyr försäkring tecknad. Man kan väl säga att tant blev lite övertalad av en försäljare för ett år sedan och ja, försäkring it is.
Polisanmälan och anmälan till försäkringsbolaget. Som säger "Nej". "Enkel stöld" omfattas inte av försäkringen. Se där ja! Hur man får det att ryka ur öronen på en luttrad mamma. 
Man har varit med om det förr. Försäkring hit och garantier dit. När det gäller är det ett jäkla tramsande och jobb att få ut något. 
Men nu ska man ju inte haka upp sig på saker och ting.......... spark, spark, utan tar helt enkelt ett djupt andetag, tänker att överklagan får vänta tills i morgon. Nu är det fredagsmys............................


1 kommentar:

  1. Kan inte komma på en försäkring som gett nåt bra tillbaka! Ge dig inte!

    SvaraRadera