lördag, februari 11, 2012

I flygande fläng.....

.... har den här veckan gått! Det är väl så när man har roligt????
För roligt var det att nya målaren invaderade radhuset i måndags, det tyckte jag allt. Inte var jag det minsta orolig heller, jag menar, värre än vad "målarjäveln" ställde till med går ju inte att göra så. Is i magen och övertygad om att jag valt rätt var jag. Hade jag rätt då? Så klart jag hade. Tada! Så är hallen/trappan fin och nytapetserad igen.
Så kan vi äntligen, äntligen lägga hall/trapprenoveringen till handlingen och bara piffet återstår. Det roliga. Välja tavlor och fixa till.
För den som undrar varför jag faller så i trance över detta, att tapeterna sitter utan bubblor och veck, kan titta här, hur det såg ut strax före jul när jag anlitat en målare som ....... tja, inte var så bra. Om jag säger så. Men Nya Målaren var en toppenkille och nöjd är jag. Äntligen!
Måndag. Pryttlar o pinaler i Öfvre Hallen. Fullt ös. Ingen medvetslös. Bra så.


Ja. Och så blev det klart. Jämnt och fint. Precis som det ska vara!
Tant kan tänka sig att anlita denna målare igen. Har ett parkettgolv som vill målas..........

4 kommentarer:

  1. Vilken tur! Jag hade vår målare hemma igårkväll igen. Då konstaterade han svartmögel på murstocken, vilket innebär att jag måste riva en vägg på andra sidan också. Sen hade vi diskuterat tapet eller färg. Han tycker färg, så eftersom han är expert blir det färg. Menade på att så dåligt som underlaget är får man aldrig det jämt nog för snygga skarvar. Jag tror honom, vet ju vilket helsike jag haft i de rum jag tapetserat! Troligen kommer han vecka 9 :)

    SvaraRadera
  2. Ezter: JA! Nu hade jag tur!! ;). Om en målare du litar på säger "färg", go for it! Du har väl sett här hur dåligt underlag ställer till det?! ;). Färg är lättare att göra om också.... lite färg o en roller bara....... Håller tummarna att det blir bra!
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Vad skönt att det äntligen är över. En energitjuv mindre. Snyggt blev det också. Kram

    SvaraRadera