fredag, december 21, 2012

Huvudsaken

Vad vore livet utan migrän? I alla fall smärtfritt. Inbillar jag mig. Jag försöker kryssa mellan migränfällor och sköta om mig men what the heck! Ibland blir det bara för mycket. Platt fall i går kväll och idag vet jag att jag har ett huvud. Vilket ju i och för sig är bra.
Idag är i alla fall en ledig dag och som jag längtat!!!!!! Det finns en del att styra upp om man tänker sig att det faktiskt ska firas jul i radhuset och idag får det styras sakta.
Jag brukar ju be om hållna tummar och det gör jag idag också: Cina-bilen ska besiktigas! Inga otrevliga överraskningar vill jag ha utan jag vill att besiktningsmannen ska tycka att det är en sjusärdeles piffig liten bil och sätta ok-stämpel så bilen och jag kan puttra vidare mot andra fixajuläventyr! Det kan man väl få önska sig??????
Visst ja! Det är fredag! Lovely!

4 kommentarer:

  1. Du borde vila bort din migrän istället för att styra men jag tror inte det spelar nån roll om vi kommer med såna pekpinnar. Istället håller jag tummarna för att huvet blir mer trevligt att bära och att bilen går igenom besiktningen. Kram

    SvaraRadera
  2. Ta det lugnt Cina! Det blir jul ändå! Ungarna är stora och de hjälper dig!
    Håller tummarna att bilen går igenom och migränen far åt pipsvängen! Kram!

    SvaraRadera
  3. Fröken Hulda: Jag har utvecklat en talang för att styrvila..... ;)! Du har rätt, så klart! och jag tar det lugnt. Jättelugnt!

    Ezter: Japps. Jul ändå! Lugnt idag!

    SvaraRadera
  4. Grattis till bilen:-))

    Hoppas huvudet mår bättre nu oc att du får en skön helg. Strunta i ammet, strunta i allt som inte känns viktigt. Det kommer ni ändå inte att se på julafton. God jul fina Cina.

    SvaraRadera