onsdag, februari 27, 2019

Mitt i veckan

Onsdag. Halva veckan avklarad. Ja, jag tjatar om dagar som går då jag verkligen segar mig fram.
Träffade Lilla Systern med sambo igår efter jobbet och de bjöd på pizza på ett köpcenter, trevligt och alldeles utanför min comfort zone. Äta på ett köpcenter???? Men jag överlevde ju så det kan ju hända fler gånger. Sen satt jag lugnt och fint i min soffa och broderade på julduken ett par timmar, såg säkert rofyllt ut men jag kan ju inte stänga av huvudet. Tankarna far och irrar och jag blir helt trött. Får repa upp och göra om. Tänker att rätt som det är blir jag fokuserad. Nån gång.
Idag jobbar jag hemifrån, har belamrat köksbordet med mina pinaler. Sitter och tittar ut på ännu en solig februaridag och funderar på att äta lunchen ute, på verandan. Ännu en tanke utanför min comfortzon, vill helst dra ned persiennerna ....
Tidigt i morse ringde Lilla N med hjälp av sin mamma på väg till dagis och förhörde sig om att det är alldeles säkert att jag steker pannkakor till honom ikväll. Yes. I do. Onsdagsmys som heter duga!

1 kommentar:

  1. Här ringde B5 och sa Kom mormor, kom! Han hade 39,6 och var så ledsen. Så svårt att säga nej. Får se i em hur det hörs då, får köra dit en stund annars.
    Du ser, det går att äta även i köpcenter! Det går på verandan också ska du se! Jag ska gå ut nu och kolla om det är tillräckligt lä idag. Igår var det, det var så skönt!
    Vilken mysig kväll du ska ha då! Ät en pannkaka för mig också!

    SvaraRadera