söndag, februari 17, 2019

När man hippat och hurrat

Igår fyllde sonen 23 år vilket firades i radhuset med semmelfrossa. Jag klev upp klockan 08:00 för baka och 13:00 låg 28 semlor på serveringsfat färdiga att ätas upp.
Efter kalaset behövde jag vila och sen såg vi på mellon som inte levererade något vidare och jag somnade i soffan. Vad är det med mellon? Tycker det är tråkigt, gapigt och intetsägande. Eller så är jag äldre och trött. 
Idag vill jag se filmen ”Unga Astrid” nedkrupen i soffan under en filt. Låtsas inte om vårkänningar utomhus. Jag gillar inte våren och den där skavkänslan inför den har infunnit sig. Takdropp, fågelsång och obarmhärtigt solljus. Heaven för de flesta, jag mår bara dåligt ett par tre veckor innan det blir ”folk” av mig igen.



Mitt lördagshänggäng! Bästa ❤️

6 kommentarer:

  1. Det här JÄVLA ljuset. Det bara sticker i ögonen och jag vill dra ett täcke över huvudet. Ingen vårmänniska heller, haha.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha. Skönt att vi åtminstone är två!!

      Radera
  2. Jag älskar våren!Vilken härlig bild, två pers reder jag inte ut vilka är. Då är han nöjd med sitt kalas, den fina killen?
    Mello, nä det är mest skräp, tråkigt så man gäspar käkarna ur led! Men Maken måste se det. Så det är bara att bita ihop ;) Det hör ju liksom till, så man kan vara med i diskussionen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Han var mycketnöjdmed kalaset! Gissar att det Största Systerns sambo och Hjärtats son som du inte känner igen :)

      Radera
    2. Japp, då gissade jag rätt ;)Men skägget förvirrade på den ena ;)

      Radera
  3. Härligt gäng :) Valde också filmen "Unga Astrid" i helgen. Riktigt bra tyckte jag.

    SvaraRadera