onsdag, april 17, 2019

Att simma i arla morgonstund

När klockan ringde 05:15 i morse var jag inte färdigsoven. Men jagkunde ju inte låta ”Ester Williams” plaska själv i bassängen så det var bara att pallra mig i väg. 
06:05 gled jag ned i bassängen och simmade i turkost, solbelyst vatten. Vårt badhus är så fint med stora glaspartier och i arla morgonstund sken solen in och jag blir på riktigt glad över att det är så fint. Det känns lyxigt. Tänk att kunna, att ha möjligheten att uppleva det. Sedan åt vi frukost på konditoriet och hann avhandla en hel del innan jobbet kallade. Jobbade, hade glömt matlådan och åt två mackor och en apelsin till lunch. Några kostcirkelfrågor på det?? Kaffe till. Med mjölk. 
Efter jobbet var det styrelsemöte med förberedelser inför årsstämman. En av medlemmarna bjöd på tårta och så var mathaveriet totalt den här dagen. Men men. I morgon är en annan dag. En halvdagsjobbdag. Här plockas inarbetad tid för fulla muggar då det ryktas om 18 grader och sol på eftermiddagen. Dessutom ska en väska packas, ett barnbarn kramas och radhuset dammsugas. Precis. Man kan ju inte åka bort utan att dammsuga. Det är sen gammalt. Sen. Sen är det ledigt i fyra dagar. Oceaner av tid. 

2 kommentarer: