tisdag, april 16, 2019

Störd

Egentligen borde jag sova men det kan jag inte. FAST jag är så trött. Övertrött. Jag ska simma i morgon bitti så jag kommer vara ap-trött 05:15.
Det gick dåligt på jobbet idag så det skaver som tusan. När jag kom hem var mjölken sur till kaffet och jag var jätte-trött. Höll mig vaken och tittade igenom kontoutdrag vilket var JÄTTE- dumt för jag upptäckte att autogireringen med gymet är något skumt. Avgiften varierar månad för månad, ganska mycket och det är ju helt klart konstigt. Att kolla kontot i sig är ju inte dumt men precis innan läggdags????? Väldigt dumt. Så nu skaver det med, autogirofelet. Jag blir helt störd av sånt. Jg mailade ju så klart men kundsupporten är ju knappast öppen mitt i natten så svaret lär dröja. Suck. Att tåla sig är inte den lättaste plätten.
Men.
På hemvägen var jag in till Lilla Systern som klippte mig. Så jag är i alla fall fin i håret klarvaken som jag är.  Alltid något. 

1 kommentar:

  1. Satt du framför speglen och beundrade håret i natt då?
    Suck, för att ligga vaken med hjärnan på högvarv! Hoppas du fick någon timmes sömn iallafall! (Jag tror det är fredag idag...)

    SvaraRadera