lördag, augusti 10, 2019

Baka, baka liten kaka

Den här helgen ska vi ta det lugnt. Det finns massor att göra både här i det nya och i våra gamla hus. Radhuset är nästan tomt. Nästan. Mest skräp och en gitarr. Det får vara, återhämtning står på schemat. Viktiga grejer!
Igår simmade jag och kollegan. Vi var lediga så vi nöjde oss med att vara till klockan åtta. Jag kände mig överraskande pigg i kroppen trots allt slit de sista veckorna och klockade 1000 meter på bästa tiden i år. Eeeh va? Ja! Allt är väl en tävling??? Sen låg jag och bara flöt en stund, bland det bästa jag vet! Frukost på vanliga stället, kollegan handlade flyttbakelser och så följde hon med till rosa huset. 
Efter visning satt vi länge och fikade i trädgården, dammen porlade, solen sken och det var så där idylliskt som man kan önska sig. En guldstund.
Resten av dagen tillbringade jag i en solstol bredvid dammen. Läste bok, lagade lite lunch, läste mer i boken, sov en stund och bara tog det lugnt. På kvällskvisten plockade jag mördarsniglar in masse, varför finns de ens? Och somnade utan att drömma mardrömmar om ituklippta sniglar .... de gillar persilja kan meddelas. Det finns inget kvar av den. Heller. Även denna dag får bli en lugn dag. Frukost i uterummet, har plockat lite svarta vinbär till youghurten, kaffe, bok och jag tror att jag vill baka en sockerkaka! Det behövs pausas i flyttfabriken.

1 kommentar:

  1. Blev det bakat? Vila måste man hinna med. Allt blir bättre då🤗

    SvaraRadera